Hvad er Stordagpleje

Senest opdateret: Søndag, 06. august 2017

 

Det er tydeligt at privat dagpleje hitter blandt forældre. Men tendensen for at vælge stordagpleje er stigende. En stordagpleje er ofte forbundet med en passer af hver køn, nemlig en dagplejemor- og far, vi er godkendt til at passe op til 10 børn. Privat stordagpleje er en rigtig god løsning, børnene har flere og lege med, nemmere ved at finde nye venner og bliver mere sociale i fællesskabet.

 

Dagplejemor- og far

Ideen med en dagpleje-mor og far er at der er en af hvert køn. Nogle drenge har masser af energi der skal brændes af her er det godt med en dagplejefar til lidt mere action fyldte lege. Hvor dagplejemoren er bedre til nogle pigelege. Da børnene ofte er i dagplejen op til 9 timer dagligt er det en sund udvikling for barnet at der er tilknyttet en dagplejer af begge køn.

 

Fordelen ved at vælge os, Det Private Dagplejehjem.

Fordelen er som sagt at vores dagpleje har tilknyttet en dagplejemor- og far. Der er dobbelt overvågning på børnene. Barnet bliver socialt aktivt i leg og lærdom. Masser af legekammerater, og dagligt er dagplejen en ”legestue”. Stor fleksibilitet da der er tilknyttet 2 dagplejere. Mulighed for leg og indlæring på forskellige niveauer da der igen er 2 om at drive dagplejen.

Så alt i alt må konklusionen være at vi, Det Private Dagplejehjem er en rigtig god løsning.

 

 

 

Visninger: 6398